Wat doet Brand On Point?

Een fotografie/grafisch bureau dat jou het werk graag uit handen neemt. 

Wij denken met je mee hoe jij jouw merk het beste positioneert en professioneel presenteert. Samen kunnen we sparren over welke middelen nodig zijn om jouw brand nog beter te maken. Jij wil je doelgroep aanspreken en opvallen tussen je concurrentie. Dit door middel van een duidelijke huisstijl, zowel offline als online. Wij benutten en ontdekken digitale kansen.

Als grafisch bureau willen wij jouw merk laten opvallen in de markt. Een goed grafisch ontwerp versterkt de identiteit van merken en organisaties.

Onze grafisch vormgevers verwerken de productfoto’s in infographics en houden rekening met jouw wensen in de vormgeving. Denk hierbij aan het toevoegen van een logo, gewenste kleur/stijl etc. Op basis van welk pakket je kiest, worden het aantal infographics gemaakt. De communicatie gaat via één persoon, die de fotograaf en grafisch vormgever aanstuurt op basis van jouw wensen.

Naast productfotografie en infographics, schrijven we ook listings en ontwerpen we logo's, verpakkingen, E-books, handleidingen en 3D-renders. Met dit totale pakket willen we samen jouw product naar een hoger niveau tillen.

Onze specialisten

Schermafbeelding 2020-12-15 om 22.33.45.

Maaike Euverman

Grafisch Designer

Als grafisch ontwerper ga ik graag aan de slag met de opdrachten die klanten ons geven. Samen in overleg, om zo een goed en strategisch product op de markt te kunnen zetten.

Werkzaam:

  • Vanaf de start van Brand on Point

Certificeringen:

Cibap Kunstacademie

fotograaf

Gecertificeerd

Het is erg leuk en wisselend om alle producten van onze klanten op de foto te zetten en het zo goed mogelijk naar voren te laten komen. 
 

Dankzij onze professionele studio en apparatuur kunnen wij de perfecte beelden voor jou vast leggen.

AdobeStock_101026418.jpeg
Noedel.jpg

NOEDEL's

Kantoor Hond

Sinds het begin van Brand on Point ben ik er bij. Bewaak ik mijn collega's en zorg ik voor een goede en gezellige sfeer!

Dankzij mijn aanwezigheid zijn al jullie producten veilig in ons kantoor! 

Werkzaam:

  • Vanaf de start van Brandpoint

Certifications:

Puppy cursus

Lisette Wevers

Projectmanager

Als projectmanager probeer ik de opdrachten in goede banen te leiden en een planning te bewaken.

 

Als je contact met ons opneemt krijg je mij aan de telefoon!

Werkzaam:

  • Vanaf de start van Brand on Point

Certificeringen:

Communicatie / Hoge school van Amsterdam

WhatsApp Image 2021-11-16 at 09.40.29.jpeg