Wat doet Brand On Point?

Wil je in de top drie bestverkochte producten op bol.com komen? Dan is het noodzakelijk dat de online productpresentatie professioneel is. Deze moet opvallen tussen de online bezoekers en de klant aanspreken. Door middel van een concurrentieanalyse, onderzoeken we hoe je het beste opvalt bij de bol.com bezoeker en leider wordt in jouw markt.

Een webshop vol met mooie productfoto’s, staat over het algemeen garant voor meer verkopen. Daarnaast is het belangrijk om unieke productfoto’s te gebruiken. Unieke productfoto’s worden in de meeste gevallen ook goed geïndexeerd door de verschillende zoekmachines. Met andere woorden kunnen unieke productfoto’s veel extra organische bezoekers opleveren zonder dat er reclame gemaakt hoeft te worden.

Onze professionele fotograaf beschikt over de juiste apparatuur om het product goed tot zijn recht te laten komen. Onze infographics zorgen ervoor dat potentiële klanten overtuigd worden.

Na het schieten van de productfoto’s is het tijd voor de fotobewerking. De fotobewerking bestaat uit;

  • Vrijstaand maken (witte achtergrond)

  • Schaduw toevoegen

  • Highlights en reflectie

  • Kleur aanpassingen

Onze grafisch vormgevers verwerken de productfoto’s in infographics en houden rekening met jouw wensen in de vormgeving. Denk hierbij aan het toevoegen van een logo, gewenste kleur/stijl etc. Op basis van welk pakket je kiest, worden het aantal infographics gemaakt. De communicatie gaat via één persoon, die de fotograaf en grafisch vormgever aanstuurt op basis van jouw wensen.

Naast productfotografie en infographics, schrijven we ook listings en ontwerpen we logo's, verpakkingen, E-books, handleidingen en 3D-renders. Met dit totale pakket willen we samen jouw product naar een hoger niveau tillen.

Onze specialisten

Schermafbeelding 2020-12-15 om 22.33.45.

Maaike Euverman

Grafisch Designer

Als grafisch ontwerper ga ik graag aan de slag met de opdrachten die klanten ons geven. Samen in overleg, om zo een goed en strategisch product op de markt te kunnen zetten.

Werkzaam:

  • Vanaf de start van Brand on Point

Certificeringen:

Cibap Kunstacademie

fotograaf

Gecertificeerd

Het is erg leuk en wisselend om alle producten van onze klanten op de foto te zetten en het zo goed mogelijk naar voren te laten komen. 
 

Dankzij onze professionele studio en apparatuur kunnen wij de perfecte beelden voor jou vast leggen.

AdobeStock_101026418.jpeg
Noedel.jpg

NOEDEL's

Kantoor Hond

Sinds het begin van Brand on Point ben ik er bij. Bewaak ik mijn collega's en zorg ik voor een goede en gezellige sfeer!

Werkzaam:

  • Vanaf de start van Brandpoint

Certifications:

Puppy cursus