AdobeStock_228403260.jpeg

Productfotografie 

Ben je opzoek naar professionele foto's van je producten voor bol.com of je eigen webshop? Vind je het belangrijk dat dit vooral snel en goed verloopt? Wij helpen je graag dit te realiseren. Al vanaf €39,95 ex btw bieden wij 6 productfoto's aan. Je ontvangt foto's van hoge kwaliteit voor de perfecte listing.

Ben je naast eenvoudige productfoto's toch op zoek naar uitgebreider/creatiever werk? Dan zijn onze pakketten misschien wat voor jou!

 

Wat krijg je?

 • Foto's met een witte achtergrond;

 • Uitlichten van kwaliteiten en specifieke eigenschappen;

 • Adobe Lightroom/Photoshop nabewerking

 • PNG & JPEG bestanden

 • Minimale afname van 6 productfoto's

Productomschrijving

Weet je niet zeker of je listing goed genoeg is? Wil je een productomschrijving voor meer conversie? Dan ben je op het juiste adres.

Je hebt de eerste stappen gezet, producten gekocht, misschien al wel wat online staan. Maar de sales zijn nog niet wat je ervan had verwacht. Je bungelt onderaan de 2e pagina, je hebt je prijs al verlaagd, maar de verkoop loopt nog niet.

Een goede bol.com listing is essentieel, daarom helpen  we je graag bij het schrijven van een professionele producttekst waarmee jij wel die sales behaalt!

Wat krijg je?

 • Complete producttekst

 • Een producttitel, bestaande uit de belangrijkste zoekwoorden met een hoog volume.

 • De belangrijkste eigenschappen van USP's van het product worden verwerkt.

Zie dit niet als een eenmalige aankoop. Zie het als een investering in je business. Je krijgt een professionele listing die je later ook als retentie kunt gebruiken voor toekomstige producten. De productbeschrijving maken tot een professioneel en goed samenhangend geheel kan een flinke klus zijn. Wij zullen ervoor zorgen dat we bij jouw product een zeer aantrekkelijke beschrijving plaatsen die die klant weet te overtuigen van de voordelen en kwaliteiten van het product.

Student Paper Writing
Before and After.jpg

Infographics

Er is veel competitie op bol.com en je wil hier natuurlijk bovenuit springen. Om ervoor te zorgen dat je op de eerste pagina van bol terecht kan komen, is het enorm van belang goede infographics te hebben en een sterke productomschrijving.

Ervaren verkopers weten dat dit van groot belang is en dit kan dan ook de reden zijn dat jouw sales nog niet goed lopen. Vanaf het moment dat jij jouw product op bol.com plaatst wil je gelijk verkoop draaien. Wacht dus niet meer af om te kijken hoe het loopt en lever gelijk de beste kwaliteit!

Infographics worden vaak gekozen in de vorm van een pakket. In deze pakketten leveren wij probleemoplossende infographics en (6-10) productfoto's met witte achtergrond. De pakketprijzen gelden per product.

De invulling van de infographics mag je zelf bepalen, kun je afstemmen met ons, of geheel aan ons overlaten. Denk hierbij aan een hoofdafbeelding, verpakkingsinhoud met afmetingen, USP's, functies van het product, specificaties, het gebruik en sfeerbeelden. Welk pakket geschikt is hangt af van welk product je verkoopt. Als het om een makkelijk te fotograferen product, met weinig opties en specificaties gaat (zoals een broodplank), adviseren wij een ander pakket dan bij een moeilijk product (zoals bijvoorbeeld een ringlamp). Wij helpen je graag bij de keuze welk pakket geschikt is voor jouw product!

Vanwege auteursrechten leveren wij de eindbeelden aan in JPEG, dus geen source files. Mocht je een kleine aanpassing willen op de beelden, dan is dit geen enkel probleem en doen wij dit voor jou!

Logo ontwerp

Een logo is de uitstraling van je bedrijf en maakt direct duidelijk waar je bedrijf voor staat en wat je doet. Onze vormgevers hebben al veel klanten blij gemaakt met een prachtig op maat gemaakt logo dat precies aansluit bij je bedrijf. Aan de hand van jouw wensen maken wij een ontwerp die past bij wat jij uit wil stralen!

Wat krijg je?

 •  1 concept versie, hier mag je feedback op geven

 • Vervolgens de definitieve versie in meerdere kleuren / kleurencombinaties

 • We leveren het logo aan via een WeTransfer link in EPS. EPS kun je in alle andere bestandsextensies opslaan

AdobeStock_216567053.jpeg
AdobeStock_373404441.jpeg

Verpakkingsontwerp

Een product verpakking is enorm belangrijk als het gaat om de waarde van het product. Wanneer een klant de verpakking ziet is dat de eerste indruk van het product. Dit is enorm belangrijk want deze moet de aankoopverwachting bevestigen of beter nóg, overstijgen!

Verhoog de waarde van je product met een professionele verpakking zodat je product zo goed mogelijk wordt gepresenteerd. De beleving van de klant wordt op deze manier getrieerd waardoor klanttevredenheid toeneemt en zo ook de kans op positieve beoordelingen.

Handleiding /

E-book design

De handleiding die jij van jouw leverancier krijgt is meestal in het Engels verwoord. Nu kan je wel de tekst van de handleiding naar het Nederlands hebben vertaald, maar deze moet ook nog verwerkt worden in een aantrekkelijk design om mee te kunnen geven aan jouw klanten. Wij maken een design aan de hand van de meegestuurde handleiding. We verdiepen ons van tevoren goed in het product. We letten erop dat het er straks uitziet en duidelijk verwoord is, zodat de klant precies weet waar hij / zij aan toe is.

Het onderzoeken van nieuwe tablet